Kattoristikot ja kattotuolit

RP-Elementti Oy on luotettava valinta rakentajalle

Kokeneet ammattilaiset valmistavat kattoristikot Somerolla sijaitsevassa, erityisesti kattoristikoiden valmistusta varten suunnitellussa hallissa. Erikoisempienkin ristikoiden valmistus ja siirtely käy sujuvasti tilavassa hallissa, jossa nostolaitteet ja hydrauliset naulalevyjen kiinnittämiseen tarkoitetut puristimet kulkevat kevyesti katossa sijaitsevia kiskoja pitkin.

Alle 10-metriset ristikot toimitetaan perille omalla kuljetuskalustolla. Leveämpien ja nostopalvelua vaativien ristikoiden toimitus hoituu kuljetusyhtiön kalustolla. Pitkälle ulottuvilla nostolaitteilla ristikoiden nosto ja asentaminen onnistuu sujuvasti ja varmasti.

Toimituksiin sisältyy kahdet kuvasarjat jokaisesta ristikkotyypistä.

Kattoristikoiden lujuuslaskennallisista suunnitelmista ja kuvista vastaa Tampereella sijaitseva Sweco rakennetekniikka, jonka palveluksessa työskentelee yli 700 teknisen alan asiantuntijaa.

Swecon sivuille pääset tästä.

Asko Pajukoski on jo useamman vuoden ajan tehnyt RP-Elementti Oy:n asiakkaille lujuuslaskelmia. Pajukoski vastaa myös virallisten kuvien toimituksesta.

”Yhteistyö RP-Elementti Oy:n kanssa on helppoa ja sujuvaa. Erikoisemmatkin ratkaisut toteutetaan yhdessä pohtien ja tilaajan kanssa keskustellen. Kokemuksesta tiedän,  että RP-Elementti on luotettava ja laadukas ristikkotoimittaja”, Pajukoski sanoo.

Alle 10-metriset ristikot toimitetaan perille omalla kuljetuskalustolla.

Pitkälle ulottuvilla nostolaitteilla ristikoiden nosto ja asentaminen onnistuu sujuvasti ja varmasti.

Laadukkaat kattoristikot yhdessä oikeiden kattomateriaalien kanssa suojaavat rakennuksen useiden sukupolvien ajaksi.